Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu efteråt

nu efteråt
när det är försent
när vi inte kan ta tillbaka orden vi sa
säjer du
att du brydde dei
att du faktiskt gillade mei
och jag älskade dei
för du fanns där
åtminstone ett tag
tills vi sa de där orden
som föralltid förändrade och krossade vad vi nu hade
nu efteråt
nu när det är för sent.




Fri vers av flikkan i hörnet
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-06-08 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flikkan i hörnet