Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan vi ännu skrattar


När de tror
att depressionen är över
när huvudet åter kastas bakåt i skratt
då är det som värst

jag ler mot dig.

Du har inte en aning,
timmarna är räknade.
Snart, väldigt snart,
kommer jag ta livet
av allt som var vi.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-10 19:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och väldigt bra!
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol