Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sÄlla Haiku

 

 

 

I ditt andetag.

 

Vill livet fatta lusten

Att återigen.

 




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-10 20:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
oj där fanns mycket i haikun
jätte fint!!!
2018-06-11

  ULJO
Mäktigt skrivet
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP