Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kadaver, ånger och farsot

Jag äger vägar, men ingen visare.
Svalorna kvittrar lågor. Lungan ligger utslängd på marken.
Pelargonerna andas blod. En vit koltrast kraxar.




Fri vers av Kråkelbarnet
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-10 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kråkelbarnet
Kråkelbarnet