Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flimmerfragment

Mossa, kärr och kåda.
Komans sorglösa vitilogo.
Hjortron, vallmo och bark.

Kan man sudda bort blodets pigment?




Fri vers av Kråkelbarnet
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-10 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kråkelbarnet
Kråkelbarnet