Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Furste Röd


Barfota på filosofiska grundval.
Stångas mot plåtens likgiltiga chimär.
Angripen av tyfus molande sötma.
Zeus slår mig blodig med hammare.
Fnittrar svärta, andas piss, vädrar stolthet




Fri vers av Kråkelbarnet
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-10 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kråkelbarnet
Kråkelbarnet