Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar...

 Jag saknar Dina andetag

Du är luften i mina lungor

...andas mig!

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-11 05:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
O, så längtansfullt och vackert...
2018-06-16

  stig wikman
Underbart,Angela.
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP