Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän MEME. Tack för att du finns


I den gryningsstilla sjön

Lika vackert  som solens strålar speglar sig

I den gryningsstilla sjön

Lika milt som månens skira silversken

I dunkla skogars grenverk strör sitt glitter

Lika glad och tacksam känner jag mig

Över att få ha dig i mitt liv älskade vän 

För hur dåligt jag än mår

Så får den vetskapen mig att le genom smärtan

Så med ett stort fång böner och healing 

Vill jag säga tack för att du finns 

Du är guld värd min fina älskade vän 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-19 00:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Varav hjärtat är fullt, skriver pennan!
Hoppas att MEME får läsa din fina text.
2018-11-19

  Lars Hedlin
Varm vacker och full av känsla! :)
2018-11-19

  ULJO
Underbar hyllning till en sann vän
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP