Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Selektivt minne! Kapitel för kapitel!

Selektivt minne.
Som jag ser det, så finns det två typer, av selektivt minne...
Det ena, är vad du väljer att tänka på, och då SE, för ditt inre!
Det andra, är minnen som poppar upp, minnen som du inte valt att tänka på, men som ändå finns där!
Det är selektivt, för någonting gör ändå att det poppar upp minnen.
Vad detta något är?
Det undermedvetna, eller ett busfrö till hjärna?
Hur väljer man att se på det?




Bunden vers av Mim
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-11 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim