Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde sova och ett Vrål ut i etern!

Jag borde sova !
Kan inte!
Ska jobba imorgon!
VILL INTE!
Måste.
MÅSTE
MÅSTE!

Jag vill skrika ut, som Ronja rövardotters vårskrik, att JAG VILL INTE!
Jag har så intensiva känslor.
Hur skall jag få fason på dem?

FAAN!
När negativa tankar ekar, för att känslan också, är så stark!

Vill inte heller ha kontakt med människor!
Varför?
När behovet av att umgås, är så basalt!
Känslorna är så starka!
Skall jag lyckas övervinna dem?




Bunden vers av Mim
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-11 03:33



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Du verkar vild idag, jag uppfattar mycket starka känslor
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Mim