Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onåbar

Lätta steg.

Känsla av frihet.

Du gör vad du vill.

Står vid rodret på det skepp som styr ditt liv.

Yttre faktorer rör dig inte i ryggen.

Du är onåbar - suger in frisk luft och sträcker ut dina armar.

En obetydlig prick på jorden är du.

Men här och nu

utifrån din horisont,

Är du regissören av ditt liv.

Och du kan skapa

din dag,

ditt äventyr

Som du behagar.

Det stavas semester.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-11 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP