Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensk sommar Måndag morgon 11 juni.

 

- Det regnar litet dropp pärlor och jag börjar förstå den dolda meningen med några oförklarliga saker. Det är regnet från Gud.

Igår promenerade jag vid sommar ängarna  alt runt omkring var bara sand, där för en månad sedan  var en traditionell  lovade svensk vild sommaräng med maskarosor, johannesört och margariter…

Nu bara buskar med fläderblommor skrattar i en diffus gråaktig atmosfär.

Jag andas en luft mellan Mälaren och hav sötma precis som på solkust i Spanien. Efter regn på  Marbella Det är underbar måndags morgon, och kraftpaketen har tagit slut efter denna dag, en annan promenad som  stor på tur och  skriver på den Gevalia.  




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-11 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP