Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - regnet viskar


vaknar av ett sus
regnet viskar i natten
somnar leende




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-11 10:37



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ja äntligen.

2018-06-12

  Fulbergarn
Jag med kl 02.00
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP