Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt från min balkong


Oxelbärsträdets vita stjärnblommor
gömmer sig bakom storsinta gröna ekar

Syrenerna vajar svagt farväl för i år

Vallmon tusensköna maskros
täcker den solvarma marken
Svartvinbärsbusken har fått omogna bär

Idag ska vi dricka öl
till långt in på natten
min bror och jag

På min örtrika blåa balkong
ska vi gå igenom våra liv tillsammans

Jag tänker fråga dig
hur gammal du var när ditt första barn föddes
Och jag misstänker att du vet
samma hemlighet som jag




Övriga genrer (Drama/Dialog) av innakarin
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-11 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin