Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manipulering

Tänk att det är så lätt

att manipulera 

människors viljeinriktning

Det är för att människor

tänker mer känslomässigt

än med hjärnan




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-11 11:20



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Just så!
Köp min dammsugare
Den är vackert guloblå
Vad gör väl det att den
Kommer med en skit-
Motor då?
;)



2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP