Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två dagar innan Anna Lindh mördades kom polisen hem till mig och berättade att min pappa hittats död. Då hade hade det gått 28 år sedan jag träffat honom. Obduktionen visade att dödsorsaken var ett astmaanfall. Jag gick inte på hans begravning.


Sagda farväl

Inga blommor på din grav
inga sorgsna ord på papper
mina tårar
har du redan fått

Inga ord av kärlek
inga tankar jag inte redan tänkt
mitt farväl
har jag redan tagit

Djupt inom mig
har jag en grav
för alla osagda farväl
för alla redan tagna




Fri vers av Iréne S Räisänen VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-06-11 11:21



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Väl beskriven känsla !
2018-06-15

  Margit Grell VIP
Djup text som berör.
2018-06-13

  alicja lappalainen VIP
En djup och gripande dikt.
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP