Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt bidrag till tävlingen Avslut Jag bröt isoleringsbarriären och överlevde själsmisären.


Ett avslutat kapitel.

 

Efter år av motgångar och död

kan jag åter igen leva som andra.

Bleknat har all sorg och nöd

äntligen kan jag framåt vandra.

 

Jag har lagt det bakom mig

ej lägre fast i det förflutna.

Nu ser jag framtiden an

och kan till världen ansluta.

 

Länge var jag isolerad

långt från verkligheten.

Med en själ demolerad

vilsen i den mörka håligheten.

 

Åren gick och alla fick leva

jag stod kvar på samma plats.

På gränsen till överleva

så mycket tid som ödslats.

 

Jag känner ej längre skuld

ej heller någon vrede.

Jag är åter fyll av huld

Hurra! Jag överlevde.

 

Jag kan tillåta mig bli glad

jag vågar känna lycka.

jag har vänt blad

en ny sida ska jag trycka.

 

© Boa Berg

2018-06-11

11:08




Bunden vers (Rim) av Boa Berg
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-11 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg