Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normal och onormal

 

 

Vad är att vara normal äntligen
varför delar man upp människor
i dessa två kategorier
normal och onormal
vem är det som har bestämt
att något är normalt o onormalt?
Bara för att man inte gör
så som alla andra gör
bara för att man inte följer
andras väg och strömmen
betyder det inte att man är onormal.
Bara för att någon beter sig
på ett speciellt sätt
medvetet eller omedvetet
betyder det inte att
den personen är onormal.

Många i vårt samhälle tycker att
det speciella och det annorlunda
är konstigt och onormalt
men tänk om det var så att

det som redan är nerskrivet
som tryggt och normalt
är helt och hållet fel
som ett fel löst mattetal
utan det som är
speciellt och annorlunda
är tryggt och normalt att vara.

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 06 - 11)




Fri vers av Arnela
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-11 12:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela