Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta slut

 

 

 

Jag tog slut, lagom till semestern.

När jag ska göra allt det där roliga.

En vinter med planering. Vad ska vi göra. 

Bokar och stökar med resebolag och hotell. 

Kollar tips på sevärdheter.

Tänk så mycket det finns att se.

Men vad gör jag nu?

vill inte svika.

 

 




Övriga genrer av ingenmening
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-11 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening