Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A wordplay, on myself, just for fun.


I tend to think.

I tend to think I do believe, in things,
though set on common grounds,
within my mind concavely linked
to my very own , a bit peculiar kind.




Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-11 13:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trevlig ordlek...
2018-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Bravo, känns inte helt obekant!
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP