Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*****Brevet till Sverige*****

 

Sverige är mörkt
söker en dyrk
Men hittar den inte
tittar bara ut i tomma intet

Politikerna får bonus
samtidigt som de skickar bidrag till Fonus
Ingen vill förstå
att de röstar för nazism i påtår

Alla förskönar förtryck
förfular skattetryck
Staten delar ut restarbetsförmågor
som släcker utsattas sista lågor

Jag förstår mig inte på er
varken politikerna eller ni som röstar
Ni påstår er vilja hjälpa alla
men stjälper era grannar

Att demokratin inte är vis
syns ju klart och tydligt med minoriteten som bevis
Det är ni som fuskar
cancer är en sjukdom och ni hor-köpande torskar




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-11 14:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm ligger mycket i detta..
SD ökar såg jag i dag flykt från andra partier. men det där med löften är tyvärr baserat på samarbetet med andra partier och de måste jämka med sitt. ABSOLUT FÖRKASTLIGT men för att kunna bilda regering blir det så när folk inte röstar mangrant!!!!!!!!!!!!
2018-06-11

    ej medlem längre
Vem kan förstå sig på lögnare som ger fagra löften men menar något helt annat? Och hur kan man låta sig luras år efter år när man ser vad som händer med politikernas alla vackra löften EFTER valet?
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP