Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

takpannor. varför inte skriva om takpannor;

 

 

jag håller emot, skrapar en armbåge, böjer mig över nocken och låter regnet


slå


hoppas där finns en takränna som tar
emot
det jag inte orkar bära

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-11 14:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jepp ordflöde ur alltet
ger bäst liv
2018-06-11

  DavidM VIP
Ett skeende eller ett ögonblick som levereras galant, ger mjuka och kraftfulla intryck samtidigt.
2018-06-11

    Sefarge VIP
Tja varför inte
Men tokpannan
Trump hans o såpa resa
Mot Nobelpriset tydligen
Intressantare för massmedierna?
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP