Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden har jag skapat själv i ett program på datorn! Copyright" (©) Lars Krister Hedlin


My mind awakes !

Shaddows smiling gently towards me

Sunshine smoothly cleansing my skin

My mind awakes to a new day full of  life

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-06-11




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 373 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-06-11 15:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt med livets gnista som sprakar i dina vackra ord.
2018-06-17

  ResenärGenomLivet VIP
Fint och positivt sätt att möta sin dag...
2018-06-16

  Fem hjärtan VIP
Härlig känsla i din fina dikt!
2018-06-15

  Alysse VIP
Härligt befriande att läsa och fin bild till detta!
2018-06-12

  aol
Vad vore livet utan galenskap, ler.
2018-06-11

  StinaJ VIP
Positiva tongångar. Så bra att vakna till.
2018-06-11

  morgonstjärna VIP
jättebra text ! :)
2018-06-11

  Maria Sundelin VIP
Talande
Kramar
2018-06-11

  Fulbergarn
Skön bild med text
2018-06-11

  DavidM VIP
Skön läsning att ta del av.
2018-06-11

  ULJO
Visst är lite galenskap bra i livet. Vore lite trist annars
2018-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Livsglädje!
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin