Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan är fri

Är det någon skillnad

mellan män och kvinnor

i deras åstundan

att få bli bekräftad ?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-11 16:19



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Nej, det tror jag inte... vi är i första hand
Människor... och vill säker bli bekräftade både på det ena och andra sättet...
Detta anser jag vara helt naturligt...
2018-06-13

  Fulbergarn
Svårt att veta, men båda har nog behov av det, kanske på olika sätt!
2018-06-11

    Sefarge VIP
En känsla som når
Över genus gränserna!
Men en kvinna kan
Känna sig bekräftad
via sina barn! Och mannen
Tvärt om.
Samt vice versa. ..
2018-06-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Det tror inte jag. Alla människor vill säkert bekräftas på ena eller andra sättet.
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP