Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄNK

Nu är dom
som har fotbojor
i minoritet

mot alla
som har mobilbojor

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-11 17:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
O ja, det finns många som är beroende av dessa mobiler...så sant...
2018-06-16

  aol
Så tänkvärt sant,
2018-06-11

  ULJO
Ja det här gått för långt
2018-06-11

  Quasimodo
En fängslande text som skapar eftertankar!
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP