Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllopsdag 17 juni.

Du valde mig inte.
Eller gjorde du det?

Det var så självklart
att vi hörde ihop.

Jag hade inte för vana
att gå iväg med vilken
pojke som helst,

men det här var
inte vilken pojke som helst.
Det här var ju du,

så när du sa: Ska vi gå nu?,
sa jag: Okej, vi går nu.

Och vi gick hand i hand
ut i natten.



På söndag firar
vi 40-årig bröllopsdag.











Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-11 18:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varma gratulationer!

Vi firade 28 sist.
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP