Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågen i mitt liv

Du färgar mina känslor röda.
Du tar bort alla trista gråa bilder.
Livet med dig är som en regnbåge
du fyller alla linjer med färg.

Jag ligger på molnen och njuter
njuter av vetskapen av att du finns till.
Då kan inga fula stormar skrämma bort oss
då kan inget väder bli för svårt.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-11 20:54



Bookmark and Share


  AKT VIP
Kärleken är evig.
2018-06-11

    ej medlem längre
Vackert, må det bestå!!!!!
2018-06-11

  Stay Golden
There is truly magic in love
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream