Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå i blom

Stå i blom
med klänningsfållen riven
stjälkar lindade om tunna armar
en vissnad krans, ett barndomsminne
stå träd, beskydda oss, stå övergiven
och sömngråten, stå kvar
fortsätt tro att detta hav
är havet




Fri vers av Grävling
Läst 224 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-06-11 20:56



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Berörande mjukt skrivet.
2018-06-14

  Bo Himmelsbåge
Ömsint tecknade metaforer,
om vår korta blomningstid...
där moderträden står beskyddande
lutande över oss...
detta hav är havet...
men det sträcker sig
långt ut i Kosmos
mot evigheten...

Tack!


2018-06-12

  stig wikman
VACKERT.
Värt en APPLÅD å en KRAM.
2018-06-12

  Nanna X
å! detta hav!
2018-06-12

  Stay Golden
Such depth <3 Good job done <3
2018-06-11

  morgonstjärna VIP
så fin och skör
så den hjärtat innerligt berör
men ser också skogen grön och stark
där djuren river sin bark

jättefint skrivet


2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling