Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små spår




Så här står vi
Där vi inte skulle hamna
Knuten i magen går flera varv
Den krossar magsäcken
Lämnar en sur smak i gommen
En doft av as

Och jag kan bara se på
Hur du förvandlas till oigenkännlighet

Jag skriker men du hör inte
Kanske var det så här det var menat

Att allt skulle falla i glömska
Dö ut likt vintern när den täcker världen
Och lämna små spår kvar av det som en gång var




Fri vers av Tess74
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-11 20:58



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Jag gillar uppgivenheten och dystopin...
men så är jag en surmulen jävel också.

2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74