Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallar henne Turid

Morgon

och hennes husdjur slickar mitt ansikte

Hörru du, du, John-John
Eller Karlissimo? Gerton? Konstantin?
Du är inte riktigt vaken än, sa hon
Du är inte riktigt min än!

Jag brukar mumla saker som:
- Dom bästa breven som aldrig avsändes
är dom bästa breven
för dom aldrig avsändes

Sen vill jag somna om

Hon himlar med ögonen
moln far över
eller kråkorna
kanske sopbilen som skuggar
men bussar snart ljuset på mig igen




Fri vers av Thomas
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-11 21:57



Bookmark and Share


    Thomas
Larz, tycker det är fint att någon vet vem Turid är.
2018-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Turid hette en sångerska som hamnade i onåd inom proggrörelsen.
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Thomas