Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din lilla spillra



Jag vill att du ska brotta omkull mitt hjärta
Smeka det medhårs
Kyssa mig så tårna lockar sig
Få mig att tappa andan sekund efter sekund
När din tunga smeker min trasiga självrespekt

Jag kan vara din lilla spillra
Att reparera bit för bit
Plåstra mig med fingrar som snuddar mina hårstrån
Dom som reser sig i nacken när man minst anar det

Och om du raderar allt det onda
Lovar jag att inte göra dig besviken
När jag kryper in under din hud
Och gör det där som man bara drömmer om
Det där man viskar till kudden
Ensamma nätter




Fri vers av Tess74
Läst 358 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-06-11 22:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text mycket lätt att kommentera: Det här är bra, ja, mer än bra. Erotiken fullständigt stänker runt orden. Avvägd, elegant och mästerlig.
2018-06-12

  mickech
Dina alster känns ända in i magen!
2018-06-12

  Kaptenlöjtnant
wow, du har växt!

2018-06-12

  Judas Ekholm VIP
Den här berör mig verkligen.

Första frasen är magisk.
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74