Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga välja glädje.

Tänk att jag en gång till
måste kräla på botten av det

som jag dagligdags undviker
noggrant
omsorgsfullt

Tänk att det återigen är
jag
och botten som
möts

Välja ett annat scenario

Inbillning




Fri vers av Ellåtta
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-11 23:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är bara Kay Pollack som inbillar sig att man kan välja glädje.

2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta