Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händelsehorisont

och som av en blixt tändes himlen upp
det illröda vansinnet
jag hämtade förvirringens alla bensindunkar
den bron vi byggt
brann som en stjärna
den kollapsar i mitt inre
och det värsta med händelsehorisonten
är att den är på kanten
av det svarta hålet




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-11 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP