Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÖDRAKETER

avfyrar ord i alla riktningar

nödraketer ut i natten

tjatar på redan tyngda människor

sår denna säd vid alla vatten

sos kommer från en skeppsbruten

som har tröttnat på att lida

himlen är närmre än runt husknuten

allt medan småtimmarna skrida

 

LARZ GUSTAFSSON 12/6 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 292 gånger
Publicerad 2018-06-12 01:03



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Vacker dikt om att välja och vägra lida.
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP