Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

När själen är i låsning
En del av den är död
Hur skall den finna lösning
Utan att hamna i nöd

En resa måste du göra
In i ditt innersta jag
Blockeras av olika väsen
Bryter naturens lag

Kotakten med änglarna saknas
Sången har tystnat, i kras
Strålarnas lyskraft har falnat
Hur skall de komma tillbaks

Själen skriker och plågas
Kämpar för himmelens ljus
Smärtan och sorgen så gruvlig
Allt det du älskar är grus

Hur skall du finna din nyckel
När låset är gömt för din själ
Något inom dig dödats
saknas kontakt, inget befäl

Till änglarnas stad skall du färdas
För att ljuset skall födas på nytt
En ängel behöver benådas
Demonernas andar i flykt

På nytt skall det födas en stjärna
Ljuset skall komma på nytt
Gåtor skall lösas ur glömska
Mörkret har äntligen flytt




Bunden vers av Hearty
Läst 356 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-12 09:02



Bookmark and Share


  Stay Golden
Du kan konsten du ^^
Välkommen till Poeter <3
2018-06-15

  Feliaxel VIP
Finstämd poesi
2018-06-12

  ULJO
Säger mycket fina ord. Ömsint poesi.
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Hearty
Hearty