Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mantra

Den totala, banala rösten
som får mig att tappa masken

Igen förlora mig själv, i mig själv

Den säger gå
Den säger luften är inte till för dig
Den är till för de andra
som förstår

Som gillar fluffiga kuddar
Som handlar stort för hela veckan

Jag vet att jag har ett starkt ljus
men ibland står jag inte ut
med räkningar och beslut

Ibland vill jag skrika,
Ibland vill jag hoppa

Ibland vill jag inte vara kvar

Sen ser jag de båda jag gjort
vet att jag inte får gå
man får inte göra så

Så jag skrattar det högsta jag kan
dansar i köket
springer en mil
fake it, 'till you make it
Mitt mantra, mitt liv







Fri vers (Fri form) av Linadrake
Läst 234 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-12 09:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mantran binder.
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake