Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du låter mina vingar bära


Släpp mig fri
om du vill vara mig nära

Håll mig hårt
om du vill kväva mitt vackra

Jag är din
om du låter mina vingar bära




Fri vers (Prosapoesi) av Kungsfågeln
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-12 10:26



Bookmark and Share


  Viksten
Vacker
Tänkvärd
Bra helt enkelt
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungsfågeln
Kungsfågeln