Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad kärlek

Min själsfrände,
Sitter och duckar jobb.

Och skriver några rader,
Om hur jag vill följa dig till världens ände.

Vi har delat sorg, glädje, tårar och skratt.
Alla utmaningar har för tillfället gjort oss matt.

Du gav oss en dotter, världens finaste flicka,
Tanken på din förlossning får mitt hjärta att spricka.

Av glädje, omsorg och kärlek.
Dock vet vi vet mer än någon annan, att vara kär är ingen lek.

Just nu står vi inför distans,
tro inget annat jag kommer att i skuggan jaga dig,
som en dervish i trans.

Dessvärre har vi inte haft balans på senare tid,
Dock känner jag mig trygg i att vi åter skall finna frid i tid och otid.

Min själsfrände, du har åter fått min penna att blöda,
och oavsett vad som händer,
kommer kärleken mellan oss likt en flod att fortsätta flöda.






Fri vers (Fri form) av Goran Tekoshar
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-12 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goran Tekoshar
Goran Tekoshar