Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

Saker förändras
Guld blir till damm och aska
Hjärtat blir till sten




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-12 11:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Eller ett stenhjärta blir till ett hjärta av kött och blod. Det kan vi läsa om hos profeten Hesekiel (36:26-17).
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream