Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta längtar regn

Mitt hjärta längtar regn

En stilla ström av grått

Så naturen kan få gråta

De tårar mina ögon ej förmått

Ty värmen vill mig kuva

Jag orkar inte åt solsken le

Nej gråa skyar tunga

Det är vad min själ vill se

Och ljusa sommarnätter

De inger mig ingen ro

Ty ystert fågelkvitter

De får min ångest att bara gro

Så ge mig tunga skyar

Av regn som faller ner

Ty mitt blödande hjärta

De ber ej om något mer




Bunden vers (Rim) av Maria Sundelin VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-12 12:21



Bookmark and Share


  Terapipoeten
Ja, vissa stunder är regn och lite härlig frisk vind så välgörande! Man orkar verkligen inte alltid med solskensvärme och sommarlycka!
2018-06-27

  Lars Hedlin
Känsla och beröring!
2018-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Berörande skrivet!
Svårt när det yttre inte stämmer med det inre!
2018-06-13

  Feliaxel VIP
Vi får önska att det kommer regn som friskar upp vår natur
2018-06-12

  ULJO
Detta välgörande regn. Behövs verkligen
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP