Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När en flod delar sig på mitten

 

 

Mina ögon grät 
som aldrig förr 
tårarna gömde jag inte för någon 
mina händer skakade 
som om jag hade 
druckit alkohol hela dagen. 

Mitt liv blev lämnat 
utan något kvar
utan något vatten 
knappt något bröd alls. 

Jag blev lämnad 
med tomma händer 
vi skilde oss åt som 
när en flod delar sig på mitten. 

Mina läppar torra 
dessa svåra andetag 
gömde jag inte för någon 
min kropp skakade 
som att den frös 
som att jag bodde på Nordpolen. 

Mitt liv blev lämnat 
utan något kvar  
utan något vatten 
knappt något bröd alls. 

Jag blev lämnad 
med tomma händer 
vi skilde oss åt som 
när en flod delar sig på mitten. 

Mitt hjärta lider
olyckligheten jag bär på 
gömde jag inte för någon 
det känns som om 
mitt liv är slut 
att jag ska dö här och nu.

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic 

(2018 - 06 - 12)




Fri vers av Arnela
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-12 12:50



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Mycket start skrivet om det svåra i livet !
2018-06-12

  ULJO
Starkt skrivet
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela