Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pristävling


Livets epilog

Vid livets slut

är det också slut

på all examination och bedömning

man fått genomgå

under livets gång

Vid graven 

kommer kanske någon

att lämna ett betyg

på hur den avlidne varit

Och där kommer främst

kvalitéer som

godhjärtad och hjälpsam

att bli det som värderats högst




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-12 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP