Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlov




Borkum riff är
borttaget ur
väderleksrapporten

Någonstans där ute på
ett rev står en människas

andedräkt och väntar på
att bli upplockad och
återhämtad. ..

Kanske är det någons som
blev förbaskad och därför

lämnade den långa kön i
taxfreebutiken

Eller den blöta besvikelsen när
någon som hölls kär uteblev
från det efterlängtade mötet

För det kan ju aldrig vara
något hemligt bortglömt
oförlöst inuti din lekamen?

För vad har nu du med
den här saken att göra

I denna av saknadens dikt?

För det är ju min plikt som
Lots mätandes djupet i
denna skrivelse

Så att vi ej går på grund
eller för långt ner i det
ohållbart onåbara. .

Att förklara och åskådliggöra

När åskan går och
Politikern snart ska hålla
sitt förlösande tal

Bland kameror och foto
-blixtar till allmänheten
I Almedalen. ..










Fri vers av Sefarge VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-12 13:18



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej* Rätt med*100%Skaldat **Du är ett STORT*GENI***Tack För Det*Vad Du Kan*
Kram irene*
2018-06-22

  Gunnar Hilén VIP
Dessa metereologiska zombies är rena poesin....Sjörapporten borde uppgraderas och sändas i TV på bästa sändningstid. Borkum riff är ju ett grymt namn. Rena mördarpacket ! Eller en plats för en duell.
2018-06-15

  Janina Kaminska
Håller med object3. Titta inte bakåt!
2018-06-12

  objekt3
förbaskat
TIITTA INTE BAKÅT :D
2018-06-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra som alltid med en glimt av satir!
2018-06-12

  Kungskobran VIP
Min gamla pipa har jag kvar
ett stopp med Borkum Riff
vore underbar
men den tiden är förbi
Greve Hamilton får det bli

2018-06-12

  bumerang

Stor spännvidd här.
Och vad är det som döljer sig
Efter frågetecknen?
Något ”djupt” politiskt?
Vacker är inramningen hursomhelst.
2018-06-12

    ej medlem längre
Mycket bra Sefarge!
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP