Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Herrens förkovran....

Visst finns trygghet

vad har du att erbjuda

det levande livet,

eller tidlös bitterhet

Nej, Evigt liv ett liv i Ande

Å frälsning ur Herrens nåd

I glädje, sök din Bibel!

Visst Herren vinner!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-12 13:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gott att ha det så.
2019-02-15

  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt med denna trygghet...
2018-06-16

  SatansSon VIP
det borde man göra. bra poesi i bibeln.
2018-06-13

  Bo Himmelsbåge
Gläds... åt Din förtröstan och styrka,
från Herrens egen kraftfulla bok, Bibeln...! Med den i Din hand, kan Du lugnt segla vidare mot Evigheten och Friden...
Amen!
2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy