Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du en robot ?

Är du en robot ?;

frågas det om man har svårt att logga in

Nej det hoppas jag verkligen inte att jag är;

har jag lust att svara,

men det går ju inte att lämna ett svar

till en som verkligen är en robot




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-12 13:35



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Huvudet på spiken
Skrivelse!
Så bekvämt o förtjänstfullt
För samhället om vi alla
Människor vore det!
Som en del beslutsfattare
Redan tycks tro inneslutna
i sin cyberbubbla som de
Verkar vara helt besatta i?
Med liten kontakt utav andra
Fysiska människoöden




2018-06-12

  Bo Himmelsbåge
En berättigad fråga...!
I dagens moderna samhälle... då robotarna tar över allt mer, inte bara i datorvärlden, utan även i vården och trädgården, t.ex. ...!
Risken är övervägande stor...
att vi då blir allt mera robotlika själva,
istället för att bli mer kärleksfullt mänskliga, som vi borde!

Om några år kanske du/vi svarar på din fråga: "Är du en robot?"
"Neej, inte än...!

Mycket tankeväckande dikt!

Tack!
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP