Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när nära

 

 

när

 

nära mig

 

vi vandrar alla i molnen

det tror vi ej

 

 

mjukt

inlindade

 

 

vände ansiktet in i

drömde dina händer

 

omsluta mitt fjärran

ansikte

 

 

 tystnaden gnager hål i huden

 

 

ur silverkannor häller de

 

regn sköljer

ögonskogen

 

 

en slända rör vid mitt fönster

 

 

nära mig

 

när




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 256 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-12 13:41



Bookmark and Share


  BenGust VIP
vi vandrar alla i molnen

mjukt

inlindade

drömde dina händer

omsluta mitt fjärran

nära mig

En dikt i dikten blev det.
Säger att när vi är omslutna
av något värmande kommer
fjärran närmare.

2020-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser