Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bågskytten från Bhutan

intuitionen penetrerar målet
bågskyttens instrument
framväxt ur klippan
hans själ rör sig fritt i

känslan fortplantar sig genom luften




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-12 13:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hur livet reser sig ur det orörliga. Så blir min läsning.
2018-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Landet där man mäter BNP i lycka.
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson