Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Disträ...


Fel...

Upp tidigt.
Ovanligt tidigt.
Obehagligt tidigt.
Ovant tidigt.
Trött.

Sköljer av huvudet.
Torkar torrt med handduken.
Drar fingrarna genom håret.
Borstar tänderna.

Utfodrar hönorna.
De gav mig några ägg.
Jag tog några ägg.
Mina sköna hönepönor.

Kelar med katterna.
De njutningslystna sällarna.
Uppfordrande njutningslystna.
Ger dem mat.

Sätter mig i bilen.
I god tid.
Förutser tät morgontrafik!

Men...
Något skaver.
Ja, det skaver...

Fyller på bensin. Tankar.
Står där. Invid min bil. Tänker.

Sakta bubblar insikten upp;
Inget påminnelsemail!
Får alltid det där mailet.
Hmmm känns inte rätt.
Något är galet.

In i bilen.
Letar bland mailen i mobilen.
Söker.
Borde städa mailen!

Där!
Hmmm, vi flyttade föreläsningen.
Ja just det, September!

Kör hem.
Tur jag behövde tanka.
Trött.
Somnar igen.




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-12 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB