Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TvåHundraÅttioTreTusen (1)


Jag är fyra år och vi går på den grusade stigen.Solen är gassande,maskrosorna har aldrig förr varit så gula,det hörs humlesurr och en ko som råmar någonstans.Mina tånaglar är rosa,nyss målade du dem på mig.Jag är fyra år,mina tånaglar är rosa och jag hjälper dig att dra vagnen där vi går på den grusade stigen.Jag är så lycklig som bara ett barn kan vara.Då och där,visst älskade du mig då?




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-12 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter