Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baobab

 

Du köper nya fina plastprylar

Till dig själv och din stora grabb

Du knaprar på små piller och kapslar 

Som tagits fram i ett giftsprutande labb

Din sprillans nya sportbil

Är så himla läcker och snabb 

Så klart är du mycket bekymrad 

Över en döende tretusenårig baobab

 

 

https://www.theguardian.com/world/2018/jun/11/giant-african-baobab-trees-die-suddenly-after-thousands-of-years




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-12 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP